Bedrijfscatering.
Pauze- en ontspanningsmomenten in een prettige sfeer met goede producten dragen bij aan een hoger energieniveau van medewerkers. En medewerkers zijn uw en ons kapitaal, dus daar investeren we graag in. Met in het Veld bedrijfscatering maakt u kennis met ontspannen pauze houden, onbezorgd vergaderen en relaxed een feestje bijwonen! Met passie, professionaliteit en bevlogenheid zorgen wij voor heerlijke producten in een ontspannen sfeer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze bedrijfscatering bevordert een positieve, stimulerende en informele werkomgeving, waarbij professionele cateringservice met kwaliteitsproducten ook nog eens een tastbaar visitekaartje is voor uw relaties, bezoekers of gasten. Uw cateringwens is onze specialiteit.
Maatwerk in bedrijfscatering.
In het Veld bedrijfscatering biedt u geen vast concept. Wij werken volgens het klant-is-koning principe en ontwikkelen maatwerk in uw bedrijfscatering. Al vanaf 10 lunchgebruikers denken wij voor u mee over een oplossing. De gastvrije houding van onze medewerkers draagt bij aan een prettige cateringervaring. U voelt zich bij ons speciaal.
Duurzaam.
Of het nu gaat om duurzaam ondernemen of duurzame assortimentssamenstelling. In het Veld bedrijfscatering doet het allemaal. We denken mee over aanbod en herkomst van producten. We bieden oplossingen op gebied van vitaliteit of vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers. We werken met lokale leveranciers en zetten in op zo min mogelijk verspilling van voedsel. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen. Uw behoefte is onze uitdaging.
In het Veld bedrijfscatering biedt onder meer:

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?