Housekeeping.
Een schone hotelkamer is het visitekaartje voor uw hotel! Een hotelgast heeft daar slechts een eerste indruk voor nodig. Met onze eigen housekeepers, roomattendants en supervisors waarborgen wij iedere dag de gastvrijheid en hygiëne in uw hotel. Wij begrijpen als geen ander dat het resultaat van onze dienstverlening essentieel is voor de kwaliteit van uw product. Uw gasten hebben recht op een verblijf in een kamer waar aandacht aan is besteed.
Specialist in service.
In het Veld housekeeping benadert de housekeepingactiviteiten als een uniek vak. Met specialisten voor alle voorkomende housekeepingwerkzaamheden leveren wij met een hoge productie én met behoud van de gewenste kwaliteit een uitstekend eindresultaat!
Een gastvrij eindresultaat.
Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, correct getraind, kennen de passende omgangsvormen met uw gasten en zijn op de hoogte van de manier waarop u in uw hotel de facilitaire diensten geregeld wilt zien.
In het Veld Housekeeping biedt onder meer:

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?