Schoonmaak.
Het is bij iedereen bekend; een schone werk- en leefomgeving leidt tot betere prestaties. Een gebouwgebruiker voelt zich prettiger en u en uw collega’s kunnen zich zonder afleiding richten op de kerntaken. En weet u wat het mooie is….. de schoonmaakmedewerkers van in het Veld schoonmaak maken het mogelijk! Bij ons steekt u geen energie in de zorg over schoonmaak. Wij regelen het voor u!
Maatwerk zonder kopzorgen.
Bij in het Veld schoonmaak hebben we de organisatie zó ingericht dat onze dienstverlening zich als een maatpak sluit om uw organisatie. Wij luisteren naar wat u wilt en richten de werkzaamheden in naar uw specifieke wens en behoefte. Wij gaan altijd op zoek naar de beste schoonmaakoplossing specifiek voor uw situatie.
Schoonmaak-professional-maakt-brueau-schoon
Professionele service en innovatieve dienstverlening.
Wij zorgen dat we in alle opzichten altijd dichtbij zijn. Onze medewerkers zijn onopvallend aanwezig en wij ontzorgen u volledig met onze proactieve en flexibele invulling van de dienstverlening. Wij denken in kansen en mogelijkheden en altijd oplossingsgericht. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week voor u beschikbaar.
In het Veld Schoonmaak biedt onder meer:

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?