Specialistische reiniging.
Sommige vormen van vervuiling vragen een specialistische oplossing. Neem nou een buitengevel met ongewenste graffiti, een trap vol groene aanslag of een vloer met plat getrapte kauwgum. Dat boen je niet zomaar weg. En al helemaal niet als vuil zich op lastig bereikbare plekken bevindt, zoals op hoogte. Dit is complex reinigingswerk, dat vraagt om specifieke middelen en expertise. Gaat het om uitdagende reinigingsklussen, dan hebben wij de oplossingen.
Specialisaties.
Staat u wel eens voor een uitdagend schoonmaakvraagstuk? Laat het ons weten. Voor ons is het routine. Dag in dag uit nemen onze schoonmaakexperts vuile vloeren, bekladde trappen, verweerde gevels, glazen puien en andere veeleisende reinigingsklussen onder handen met resultaat.  Complex reinigingswerk vraagt om specialistische reinigingsmiddelen, materialen en plan van aanpak. Grondig schoon is één. Met de juiste behandeling en bescherming kunt u nog langer genieten van een schone omgeving. Zichtbaar beter schoon en onderhouden, daar gaan we voor!
Onze glazenwassers laten graag een goede indruk achter. Dus een blinkend resultaat zonder strepen en zonder vlekken op glazen gevels, ramen, deuren en wanden. Soms is dat een hele uitdaging, vooral als het glas hoog zit of moeilijk te bereiken is. Veiligheid staat altijd voorop. Onze SVS-gediplomeerde glazenwasser zijn getraind hoe ze hier mee om moeten gaan. Ze hebben de kennis en werken met professioneel materieel, van telescoopstok, geschikt klim- en steigermateriaal tot eigen hoogwerkers. Kies voor onze deskundige glazenwassers en ervaar zelf het verschil in zichtbaar beter schoon.
Regen, wind, vorst, brandende zon, buitengevels hebben nogal wat te verduren. Groene aanslag die zich ophoopt op muren, verweerde boeien, vervuilde lamellen, glazen puien die hun glans verliezen of ontsierende graffiti, daar wordt het aanzien van een gevel niet mooier op. Op zijn tijd reinigen en onderhouden van de gevel van uw bedrijfspand is geen overbodige luxe. Talloze gevels hebben onze specialistische schoonmaakprofessionals al gereinigd en onderhouden. Onze aanpak begint met een op maat gemaakt onderhoudsplan. Dat stemmen we samen af. Dan gaan we aan de slag met de belofte: uw gevel weer zichtbaar laten stralen.
Diepte reiniging is de mondhygiënist voor je ruimte. Net als iedere dag tandenpoetsen, is niet al het vuil bij te houden met dagelijkse schoonmaak. Soms moet je zwaarder schoonmaakgeschut inzetten. Vooral in ruimten waar gezondheid en veiligheid prioriteit zijn. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken, aangekoekt vuil, kalkaanslag in de toiletten of verstopte viezigheid en micro-organismen, wij gaan all-in om het tot in de puntjes te reinigen. We halen meubels van de muur, demonteren apparaten en trekken bekleding los. Pas dan kunnen we die lastige hoeken en moeilijk bereikbare plekken echt grondig aanpakken. Heb je grondige schoonmaakhulp nodig, geef ons een seintje! Samen bekijken we wat de zichtbaar betere aanpak is.
Een schone en frisse vloer doet wonderen voor een ruimte. Het maakt niet alleen de ruimte aantrekkelijker, het verbetert ook nog eens de hygiëne aanzienlijk. Maar hoe houd je die vloer dan tip top? Laat dat aan onze vloerspecialisten over. Of het nu gaat om het schoonmaken en verzorgen van houten vloeren, het revitaliseren van tegelvloeren, het behouden van de glans van laminaatvloeren, of het diepreinigen van tapijtvloeren. Uw vloer zichtbaar beter in top conditie, daar hebben wij de juist oplossingen en technieken voor.
Schoongenoeg van die ongevraagde graffiti op uw eigendom? U kunt op ons reken voor professionele verwijdering. We snappen dat u de graffiti snel weg wilt hebben. Geen probleem, ons team is snel ter plekke. Of het nu op muren, deuren, gevels of zelfs de binnenkant van liften zit, we hebben de juiste apparatuur om die ongewenste graffiti op een effectieve en schadeloze manier te verwijderen. Als hogedruk niet geschikt is voor de ondergrond, hebben we andere doeltreffende verwijderingsmethoden achter de hand. Wij zeggen zichtbaar snel ‘dag’ tegen graffiti.
Is krachtige reiniging nodig? Waar het kan, zetten we hogedruk reiniging in. Een echte power washing voor verweerde gevels, vervuilde bestrating, groene aanslag op hekwerken en zelfs voor binnenwanden en plafonds van bedrijfspanden. Vuil verdwijnt grondig en snel. Ook graffiti is geen partij voor de kracht van de hogedruk. Is het oppervlak te kwetsbaar voor deze kracht. Dan kiezen we een alternatieve reinigingsmethode. Zichtbaar beter schoon, dan is de klus pas voor ons klaar!
Meubelbekleding in werkomgevingen wordt vaak over het hoofd gezien. Bureaustoelen, wachtkamerbanken, loungestoelen, scheidingswanden, ze krijgen doorgaans alleen een snelle schoonmaakbeurt. Na verloop van tijd kunnen zichtbare vlekken zich opstapelen. Niet echt bevorderlijk voor een frisse en gezonde werkomgeving, toch? Af en toe een diepgaande reiniging raden wij dan ook aan. Uw meubilair weer in topvorm? Ons specialistisch schoonmaakteam brengt uw meubels weer in zichtbaar schonere staat.
Maak uw nieuwbouw- of renovatieproject helemaal af met onze bouwschoonmaakdiensten. Onze schoonmaakspecialisten maken het nieuwe gebouw klaar voor gebruik. Ze nemen zowel het grove schoonmaakwerk als de meer verfijnde taken op zich, zoals het reinigen van ramen en het schoonmaken van vloeren. Harde deadlines, planningen die net even anders lopen dan verwacht, zijn ons team niet vreemd. Schakelen doen we snel. Een zichtbaar vlekkeloze opleveringsschoonmaak zonder bouwresten, daar zetten we ons volop voor in!

In het Veld specialistische reiniging biedt onder meer:

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?