Professionele service

In het Veld groep werkt vanuit de gedachte om u als opdrachtgever te ontzorgen. Alle aan ons uitbestede diensten en opdrachten nemen wij van A tot Z uit uw handen. Wij zien de relatie met u als een samenwerking waarin wij verantwoordelijk zijn om uw zorgen voor de uitbestede werkzaamheden tot nihil te reduceren. U heeft bij ons voor al uw diensten één vast aanspreekpunt die wij persoonlijk aan u voorstellen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Wij beschikken over een up to date eigen wagenpark waarmee wij de werkzaamheden bij u op de locatie uitvoeren. Voor de gevelreinigings- en glasbewassingswerkzaamheden hebben wij twee eigen hoogwerkers en alle machines, materialen en middelen zijn van onszelf en conform wet- en regelgeving gekeurd en onderhouden.

In het Veld academie

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en maken het leveren en borgen van de gewenste kwaliteit van dienstverlening mogelijk. Daarom vinden wij het opleiden van onze medewerkers erg belangrijk. Hiervoor hebben wij onze eigen in het Veld academie opgericht.


Lees meer

Innovatieve dienstverlening

Er zijn vele ontwikkeling in de schoonmaak- en bedrijfscateringwereld. In het Veld groep volgt deze ontwikkelingen, weet wat haar opdrachtgevers willen en loopt voorop in het toepassingen van vernieuwingen. 


Lees meer

Maatschappelijke doelen en sponsoring

Naast het werken met én voor mooie opdrachtgevers vinden wij het ook belangrijk om als organisatie een bijdrage te leveren aan onze maatschappij en de samenleving. Wij steunen verschillende maatschappelijke doelen, waaronder goede doelen, sportverenigingen en evenementen.


Lees meer

Duurzaam ondernemen en Social Return

In het Veld groep hanteert sociaal en duurzaam ondernemen als een centraal uitgangspunt. Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen de drie p’s: people, planet en profit. Wij streven naar een goede balans tussen deze drie elementen. In onze bedrijfsvoering houden wij rekening met de effecten die onze werkzaamheden hebben op mensen, milieu en de maatschappij.


Lees meer

Certificeringen en keurmerken

Maak kennis met ons team

Onze mensen maken het verschil. Met passie, professionaliteit en plezier doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Referenties

Valk Exclusief heeft bewust gekozen voor in het Veld housekeeping. Zij zijn een regionale specialist die maatwerk levert en waarbij afspraak ook afspraak is. Zij zorgen al jaren op dagelijkse basis voor een kwalitatieve en flexibele invulling van de gehele housekeeping binnen onze hotels.
Paul van der Valk - Eigenaar Valk Exclusief
In het Veld housekeeping verzorgt voor Valk Exclusief voor de hotels in Zwolle, Hengelo, Enschede en Apeldoorn alle housekeepingactiviteiten
In het Veld is voor Domijn de perfecte partner op het gebied van schoonmaak. Domijn wil dat mensen zich thuis voelen. Een nette en schone (werk)omgeving geeft een prettig gevoel. De medewerkers van In het Veld zijn klantgericht en zeer nauwkeurig. Zij zijn vriendelijk, hebben oog voor detail, sturen makkelijk bij en lossen problemen binnen no-time op. Ook staan zij open voor suggesties en komen ze zelf met ideeën om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Door als partners regelmatig met elkaar in gesprek te gaan signaleren we verbeterpunten tijdig.
Han Koning ter Heege - Vastgoedbeheerder Domijn woningcorporatie
In het Veld schoonmaak verzorgt voor alle locaties en complexen van woningcorporatie Domijn in Enschede, Losser en Haaksbergen het schoonmaakonderhoud en de specialistische reiniging.
De samenwerking tussen De Twentse Zorgcentra en In het Veld is uniek door de open manier van communiceren. Hierdoor ontstaan volop mogelijkheden om met elkaar te innoveren en effectief het beste schoonmaakresultaat te bereiken.
Ronald Roolvink - Inkoper De Twentse Zorgcentra
In het Veld schoonmaak verzorgt bij De Twentse Zorgcentra het schoonmaakonderhoud en specialistisch onderhoud voor de locaties in regio Enschede, regio Almelo en regio Losser.
Rabobank Noord en West Twente heeft in het Veld schoonmaak leren kennen als een serieuze en vakbekwame partner. In het Veld schoonmaak denkt mee, ontzorgt de opdrachtgever en levert hiermee een positieve bijdrage aan ons bedrijf.
Sonja Steenbruggen - Service Manager Rabobank Noord en West Twente
In het Veld schoonmaak verzorgt bij Rabobank Noord en West Twente schoonmaakwerkzaamheden, medewerkers bedrijfscatering, specialistische werkzaamheden en glas- en gevelreiniging.
Bent u geïnteresseerd in hoe we met onze facilitaire diensten en producten uw organisatie kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.