Over In het Veld.

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping. In het Veld groep staat dicht bij haar opdrachtgevers en investeert in langdurige relaties met als uitgangspunt een duurzame klant- en medewerkerstevredenheid. Onze kracht schuilt in het creëren van ‘de randvoorwaarden voor uw succes’.

De eisen, wensen en cultuur van onze opdrachtgevers zijn leidend in onze dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk per object. Met als motto ‘Zichtbaar Beter!’ ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Door onze unieke aanpak hebben wij een belangrijke positie weten te verwerven in deze regio waar wij ondertussen met ruim 700 enthousiaste, zelf opgeleide medewerkers actief zijn binnen zowel de profit- als de non-profitsector.

Medewerker in het Veld bedrijfscatering zet broodjes klaar voor de lunch.
Professionele service.
In het Veld groep werkt vanuit de gedachte om u als opdrachtgever te ontzorgen. Alle aan ons uitbestede diensten en opdrachten nemen wij van A tot Z uit uw handen. Wij zien de relatie met u als een samenwerking waarin wij verantwoordelijk zijn om uw zorgen voor de uitbestede werkzaamheden tot nihil te reduceren. U heeft bij ons voor al uw diensten één vast aanspreekpunt die wij persoonlijk aan u voorstellen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. Wij beschikken over een up to date eigen wagenpark waarmee wij de werkzaamheden bij u op de locatie uitvoeren. Voor de gevelreinigings- en glasbewassingswerkzaamheden hebben wij twee eigen hoogwerkers en alle machines, materialen en middelen zijn van onszelf en conform wet- en regelgeving gekeurd en onderhouden.

Maatschappelijk betrokken.

Medewerker in het Veld schoonmaak maakt bureau schoon.
Maak kennis met ons team.

Onze mensen maken het verschil. Met passie, professionaliteit en plezier doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

In het Veld groep biedt onder meer:

Referenties.

In het Veld is voor Domijn de perfect schoonmaakpartner. Domijn wil dat mensen zich thuis voelen. Een nette en schoen (werk)omgeving geeft immers een prettig gevoel.  De medewerkers van in het Veld zorgen hiervoor. Ze doen dit klantgericht en nauwkeurig. Ze zijn vriendelijk en lossen problemen in no-time op. Ze staan open voor suggesties en komen zelf met ideeën om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Door als partners regelmatig met elkaar in verleg te gaan, signaleren we verbeterpunten tijdig.

Han Koning ter Heege – Vastgoedbeheerder Domijn woningcorporatie

De samenwerking tussen De Twentse Zorgcentra en in het Veld is uniek door de open manier van communiceren. Hierdoor ontstaan volop mogelijkheden om met elkaar te innoveren en effectief het beste schoonmaakresultaat te bereiken.

Ronald Roolvink – Inkoper De Twentse Zorgcentra

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?