Hieronder tref je de meest actuele schoonmaak vacatures in Almelo:

SCHOONMAAKWERK IN ALMELO

Zoek je schoonmaakwerk in Almelo dan is de kans groot dat je een leuke baan vindt bij In het Veld Groep. Als familiebedrijf zijn wij op vele gebieden actief in de uitvoering van schoonmaakwerk in Almelo en regio. Wij zijn specialisten in het leveren van facilitair maatwerk in de schoonmaak en housekeeping en altijd op zoek naar schoonmakers. Wij hebben een doorlopend aanbod van schoonmaakvacatures beschikbaar. Kijk maar eens of er voor jouw een ideale baan in de schoonmaak in Almelo te vinden is.

SCHOONMAAKWERK IN ALMELO VOOR UITEENLOPENDE OBJECTEN

Het schoonmaakwerk in Almelo heeft betrekking op uiteenlopende objecten. In het Veld groep heeft in allerlei sectoren opdrachtgevers. Bijvoorbeeld woningcorporaties, zorginstellingen, bedrijven als kantoren en overheidsinstellingen. Wat dat betreft is er dus een grote variatie aan schoonmaakwerk in Almelo beschikbaar. Daarnaast hebben wij regelmatig vacatures voor medewerker housekeeping openstaan.

Naast vacatures voor algemeen schoonmaakwerk voor diverse objecten en housekeeping hebben wij nog een speciale afdeling. Dat is de afdeling Special Services met specifieke reinigingsdiensten. Bijvoorbeeld in de glasbewassing of als vloerenspecialist net als schoonmaakwerk voor ontruimingen of opleveringen. In het Veld groep hecht grote waarde aan het creëren van een goede werksfeer en aan persoonlijk contact met medewerkers. De werksfeer is prima en de salariëring voor schoonmaakwerk in Almelo eveneens. Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden is de schoonmaak cao namelijk van toepassing.

WERKEN ALS SCHOONMAKER VOOR IN HET VELD GROEP

Het schoonmaakwerk in Almelo is gevarieerd en de werktijden verschillen per schoonmaakobject en opdrachtgever. Dat geeft jou de kans om rekening te houden met ideale werktijden. Bijvoorbeeld na kantooruren in de vroege avond of juist in het weekend of vroeg in de ochtend. Of misschien werk je overdag het liefst zoveel mogelijk uren in de schoonmaak. Er zijn wat dat betreft allerlei opties beschikbaar. Bijvoorbeeld de optie om parttime voor minder dan tien uur per week te werken. De belangrijkste taak die je hebt, is de verantwoordelijkheid voor een schone uitstraling van het object.

WAT ZIJN DE FUNCTIE-EISEN VOOR SCHOONMAAKWERK IN ALMELO?

Lijkt het je wat om schoonmaakwerk in Almelo te verrichten? Wij stellen geen extreme eisen in de schoonmaakfuncties. Je bent van harte welkom als je flexibel bent en in staat bent om zelfstandig te werken en betrouwbaar bent. Doorzettingsvermogen is eveneens belangrijk om dit werk te verrichten. Verder is het natuurlijk wel een voordeel als je al enige ervaring hebt opgedaan met schoonmaakwerkzaamheden.

Heb je extra kwaliteiten? Misschien wil je dan wel aan de slag als meewerkend voorvrouw / voorman. In dat geval heb je een proactieve houding en ben je in staat om operationele werkzaamheden aan te sturen. Je regelt de personeelsbezetting en maakt daarvoor een planing. Ook ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en werk je nieuwe schoonmaakmedewerkers in. Uiteraard gelden er voor alle schoonmaakvacatures functie-eisen en deze verschillen of komen overeen met elkaar.

Special Services: specialistische reiniging, glasbewassing en vloerspecialist

De afdeling Special Services van In het Veld groep is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Er is daarin onderscheid te maken in glasbewassing, vloerspecialisten en medewerkers specialistische reiniging. Er zijn aan deze schoonmaakbanen weer andere functie-eisen van toepassing. Het is bijvoorbeeld een pré als je al in het bezit bent van een SVS-certificaat.

Heb je die niet, maar wil jij graag aan de slag als specialistische reiniger? Ook dan biedt In het Veld groep mogelijkheden om aan het werk te gaan. Wij verzorgen namelijk zelf opleidingstrajecten. Als specialistisch schoonmaakmedewerker heb je een afwisselende baan. Het gaat doorgaans wel om fysiek zwaar werk, zodat je lichamelijk daartoe wel in staat moet zijn. Bekijk direct het aanbod met schoonmaakvacatures in Almelo om te zien of er een baan beschikbaar is.

PARTTIME OF FULLTIME SCHOONMAAKWERK IN ALMELO

Het voordeel van aan de slag gaan in de schoonmaak in Almelo is dat er variatie is in het aantal werkuren. Als interieurverzorger of als schoonmaker gaat het vaak om parttime functies. Daar is echter ook weer variatie in te vinden. Bijvoorbeeld minder dan tien uur per week of tussen de tien en twintig uur per week. Het is eveneens mogelijk om schoonmaakwerk in Almelo te verrichten voor meer dan twintig uur per week. In het Veld groep heeft wat dat betreft werk voor iedereen die aan de slag wil in de schoonmaak.

Vakopleiding schoonmaak, training en bijscholing

In het Veld groep heeft een eigen academie opgericht om schoonmakers zich te laten ontwikkelen. Zo werken wij samen met de brancheopleider SVS om schoonmakers op te leiden in eigen huis. Je hebt dus de kans om bij ons als schoonmaker de vakopleiding schoonmaak te volgen. Of de vakopleiding vloeronderhoud of de vakopleiding glasbewassing. Na het afronden van de vakopleiding kom je in het bezit van een SVS-certificaat.

De vakopleidingen vormen de basis om kwalitatief schoonmaakwerk in Almelo te verrichten. Daarnaast zijn er allerlei trainingen en bijscholingen op verschillende gebieden beschikbaar. Het is bijvoorbeeld belangrijk om trends in de schoonmaaksector te volgen. Of ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Ook werkmethodieken en communicatie met opdrachtgevers krijgen vorm in trainingen van de In het Veld academie. Er zijn je al vele schoonmakers voorgegaan die een opleiding hebben gevolgd. Misschien ben jij wel de volgende als je voor In het Veld groep als schoonmaker, housekeeper of interieurverzorger gaat werken.

BEKIJK DE SCHOONMAAK VACATURES EN REAGEER DIRECT

Je ziet in het aanbod met schoonmaak vacatures in welke plaats de baan beschikbaar is. Zo is het heel gemakkelijk om schoonmaakwerk in Almelo te vinden. Bekijk de vacature goed, zoals de werktijden en functie-eisen. Past de baan bij jou? Dan pas jij waarschijnlijk goed bij ons en zien wij je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet. Stuur je cv en motivatie naar [email protected] Dan krijg je van ons zo snel mogelijk bericht. Is er op dit moment geen geschikt schoonmaakwerk in Almelo voor je te vinden? Je mag ons ook een open sollicitatie sturen voor toekomstige schoonmaakbanen die vrijkomen.