Veilig je verhaal doen bij de vertrouwenspersoon.

Weet jij wel dat wij een interne vertrouwenspersoon hebben bij in het Veld?

Word je gepest, gediscrimineerd, wordt er geroddeld, is er sprake van (seksuele) intimidatie, voel je je buitengesloten, agressie etc. Weet dan dat jij je verhaal veilig kan doen! Dat kan in persoonlijke setting maar ook telefonisch of via facetime/beeldbellen als je dat wenst. Ik luister naar eenieder die mij als vertrouwenspersoon benadert. Ik verwijs indien nodig of gewenst door naar b.v. de bedrijfsarts, een bedrijfsmaatschappelijk werker etc. Gezamenlijk bespreken we de mate van vertrouwelijkheid van het gesprek als er sprake is van een strafbaar feit (meldplicht).

 

Arbowwet

Bovenstaande is vastgelegd in de Arbowet: de Arbeidsomstandighedenwet is een Nederlandse wet die regels bevat voor werkgevers en werknemers om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van werknemers te bevorderen. Onderdeel van de Arbowet gaat over psychosociale arbeidsbelasting en wij zijn er verantwoordelijk voor om jullie te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting.

 

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?