Nieuws

Deels elektrisch de weg op!

Deel dit artikel
elektrisch rijden nieuwe wagenpark schoonmaak

Met de Volkswagen ID Buzz als absolute ‘eyecatcher’ in ons nieuwe wagenpark, maken we de overstap naar deels elektrisch rijden.

In stijl de weg op!

Onze rayonmanagers, objectleiders, flexmedewerkers en team specialistische reiniging gaan nu met nog meer comfort en stijl de weg op! We hebben ons wagenpark vernieuwd met gloednieuwe personenwagens en bedrijfsbusjes met als absolute ‘eyecatcher’ de Volkswagen ID Buzz. Niet alleen om zijn retro-moderne-look, maar vooral vanwege zijn milieuvriendelijkheid. Hiermee maken we de overstap naar een deels elektrisch rijden. De ID Buzzen rijden op zon van ons eigen dak. Een belangrijke stap vooruit in de verduurzaming van onze bedrijfsvoering. De nieuwe auto’s en ID Buzzen komen van onze vertrouwde lokale partner Huiskes-Kokkeler.

Frisse uitstraling!

Alle nieuwe voertuigen zijn mooi gewrapt in onze nieuwe opgefriste huisstijl. ‘Strak werk’ van onze partner Succes Signs!

In het Veld collega’s veel rijplezier en veilige kilometers in jullie nieuwe auto’s!

Schoonmaak

Specialistische Reiniging

Bedrijfscatering

Housekeeping

Over ons

In het Veld groep is een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping.

Ons team

Er werken ruim 700 medewerkers bij in het Veld en we blijven groeien. Daar zijn we trots op! We stellen ons back-office team graag aan u voor. Zo weet u met wie u samenwerkt.

Op zoek naar werk?